به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر رسول ديناروند در اين بازديد، اولويت وزارت بهداشت را استفاده از تجهيزات پزشكي توليد داخل دانست و با تقدير از تلاش فناوران داخلي در اين عرصه، تصريح كرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي براي پيشرفت پروژه شتابدهنده خطي كه توسط شركت بهيار صنعت سپاهان طراحي و ساخته شده است، حمايت خواهد كرد.
شركت بهيار صنعت سپاهان، از سال 1378 در زمينه ساخت دستگاههاي پزشكي شروع به فعاليت كرده است. اين شركت با هدف توليد محصولات با طراحي ايراني و با هدف بينيازي كشور از محصولات مختلف پزشكي توليد خارج فعاليت ميكند و تاكنون توانسته 20 محصول مختلف از جمله انواع چراغ اتاق عمل و تختهاي بيمارستاني توليد كند.
تعداد بازدید : ۸۷۶ تاریخ: 1395/10/25
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
گلعلیزاده: به صورت مسئلهمحور از ظرفیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استفاده میکنیم
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد و از نزدیک ب…مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…